PROGRAMUL: „52 DE PAŞI PÂNĂ LA ILUMINARE” S-A TRANSFORMAT…ÎN „ILUMINAREA ÎN 9 SĂPTĂMÂNI”

PROGRAMUL

Programul este interactiv: îndrumări directe individuale săptămânale combinate cu îndrumări în format audio, structurate în 54 de exerciţii. Adică, câte unul pe zi, pe parcursul a 9 săptămâni, intercalate cu discuții individuale în fiecare săptămână a programului. Este primul program de cunoaştere de sine care abordează fiecare aspect al lumii, corpului, minţii şi al presupusei individualităţi, precum şi al fericirii, iubirii, liniştii, libertăţii, nelimitării şi eternităţii. A apărut ca urmare a discuţiilor purtate cu alţi căutători ai Adevărului, care nu pot participa la un program intensiv de 6 zile din diferite motive, dar care doresc să îşi cunoască Sinele şi să se elibereze de limitările experienţelor de zi cu zi şi de suferinţa aferentă lor.

În ce constă acest program şi cum se va derula?

Cei care se înscriu în acest program vor primi săptămânal câte șase exerciţii în format audio (câte unul pentru fiecare zi a săptămânii, mai puțin pentru cea în care îndrumarea va fi directă și individuală), pe parcursul a 9 săptămâni. Exerciţiile trebuie să fie ascultate în anumite condiţii , pentru ca să fie cât mai eficiente. Aceste condiţii (care sunt descrise la începutul fiecărui exercițiu) se referă la mediul şi momentele în care trebuie făcute, neimplicând nimic special, decât dorinţa de eliberare, perseverenţă şi seriozitate. De asemenea, acest program nu mai implică deplasarea într-o anume locaţie unde se vor efectua exerciţiile. Eventualele îndoieli, nelămuriri, etc. se vor aborda individual prin discuțiile săptămânale, fiind asigurată asistenţa pe parcursul întregului program ( și ulterior, dacă mai este cazul).

Înscrierile şi amănuntele despre program se pot face pe adresa de e-mail: non.dualitate@yahoo.ro de la secţiunea „CONTACT”.

Iată unele dintre subiectele care fac obiectul exerciţiilor:

Un comentariu la „PROGRAMUL: „52 DE PAŞI PÂNĂ LA ILUMINARE” S-A TRANSFORMAT…ÎN „ILUMINAREA ÎN 9 SĂPTĂMÂNI”

  1. Pingback: DESPRE FERICIRE…CUM SĂ IEȘI DE SUB INFLUENȚA PROGRAMĂRII MENTALE | NonDualitatea

Lasă un comentariu