COLECȚIA ILUMINAREA PENTRU TOȚI

Această colecție va fi alcătuită din mai multe cărți. Câte? Nu aș putea să vă spun de acum…este abia începutul. Probabil câte vor trebui pentru a descrie toate metodele de abordare a aproape tuturor tipurilor de experiențe cu care ne întâlnim în viața de zi cu zi. Colecția va conține toate metodele practice și modul de aplicare a lor. Așa cum am scris și în prima carte (gratuită) pe care o puteți descărca de aici:

https://www.scribd.com/document/391725914/Prima-Carte-Creatia-Si-Metode-de-Detasare

nu trebuie să vă imaginați că veți avea de depus niște eforturi intense sau va trebui să practicați ritualuri complicate. Toate metodele se bazează pe contemplarea experiențelor și disecarea fiecărui amănunt al ei, pentru a vedea cât de reală este. Cu fiecare metodă vom descoperi atât ce observăm cu adevărat cât și pe observatorul permanent al tuturor experiențelor și al absenței lor.

Iluminarea înseamnă cunoașterea de Sine, iar acest Sine vi se va dezvălui odată cu aplicarea fiecărei metode. Prin ajungerea în mod repetat în perspectiva naturală (de observator neutru și independent), cunoașterea de Sine se va asimila din ce în ce mai profund, renunțând la atașamente și identificări false. Vă veți asuma identitatea reală, „ajungând” dincolo de vise, pe tărâmul „vieții fără de moarte”. Ce înseamnă asta? Veți descoperi singuri, dacă simțiți o dorință mai puternică decât oricare alta de a descoperi ce sunteți cu adevărat.

Așa cum v-am spus prima carte vă este oferită gratuit, pentru a vă familiariza cu „calea directă” către ființa voastră. Următoarele vor apărea tipărite, la anumite intervale de timp, în fumcție de tipurile de experiențe abordate și de profunzimea credințelor și convingerilor care le sunt atașate. În cazul în care doriți să ajungeți mai repede la Adevăr, contactați-mă pe următoarea adresă de e-mail:

non.dualitate@yahoo.ro

Încercați să citiți cartea cu o minte deschisă, într-un mediu liniștit. Dacă apar îndoieli sau nelămuriri, scrieți-mi la aceeași adresă de e-mail. Vă voi răspunde cât de repede voi putea sau nu vă voi răspunde deloc, dacă scopul mesajului este altul decât cunoașterea de Sine.

Lectură plăcută!

Un comentariu la „COLECȚIA ILUMINAREA PENTRU TOȚI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s