PROGRAMUL CUNOAȘTEREA DE SINE

Din 28.11.2020 va începe prima etapă a programului : ”CUNOAȘTEREA DE SINE”

Programul este structurat în două părți (etape). În prima etapă vi se va releva o sinteză a Vedantei clasice (Tatva Bobdha a lu Sri Adi Shankaracharya) și veți fi îndrumați către Sine prin descoperire unor căi eficiente de discriminare. Vi se va releva Adevărul și vi se vor arăta metode simple de asimilare a lui. Se vor aborda diversele aspecte ale aparentei realități, pentru a vi se arăta modul în care le puteți descoperi falsitatea. Odată cu aceste lucruri vă veți descoperi ființa eternă, liniștită și nemuritoare. Prima etapă se va desfășura online în perioada 28.22.2020-01.12.2020.

Durata va fi de 4 ore zilnic cu pauză de 10 min după fiecare oră de îndrumare. La terminarea etapei veți primi șimetodele de discriminare în format audio. Toate îndoielile apărute ulterior vor fi rezolvate operativ prin e-mail. 

Având în vedere specificul programului, pentru evitarea înțelegerilor eronate și a blocajelor care pot apărea, numărul de locuri este limitat (maxim 12). Cei interesați pot afla amănunte scriindu-ne pe adresa de e-mail: non.dualitate@yahoo.ro

ATENȚIE: Tot ceea ce vi se va releva nu implică ritualuri, tehnici energetice, meditații, induceri de stări sau alte chestii asemănătoare. Ceea ce veți „face” se bazează doar pe contemplare a Adevărului dincolo de o minte limpede și liniștită.

A doua etapă, Advaita, se bazează pe cunoașterea directă a realității, folosind „Raționamentul Superior” al lui Sri Atmananda. Această îndrumare directă va fi organizată în primăvara următoare. În cadrul ei veți fi învățați cum să deconstruiți falsele aspecte de realitate ale lumii, corpului și minții. Căile de deconstruire se vor aplica asupra experiențelor simple de viați, urmând, ulterior a se aplica asupra celor cu încărcătură emoțională crescută. Ca și la prima etapă, locurile sunt limitate la maxim 12 participanți. Cei interesați (care au trecut prin prima etapă) pot afla amănuntele pe e-mail scrkiindu-ne la adresa: non.dualitate@yahoo.ro

ATENȚIE: Tot ceea ce vi se va releva nu implică ritualuri, tehnici energetice, meditații, induceri de stări sau alte chestii asemănătoare. Ceea ce veți „face” se bazează doar pe contemplare a Adevărului dincolo de o minte limpede și liniștită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s