PROGRAMUL „52 DE PAȘI PÂNĂ LA ILUMINARE” ÎNTR-O NOUĂ ABORDARE

PROGRAMUL

Programul care va purta titlul de mai sus este o îndrumare directă în format audio, structurată în 52 de exerciţii. Adică, câte unul pe săptămână, pe parcursul unui an. Este primul program de cunoaştere de sine care abordează fiecare aspect al lumii, corpului, minţii şi al presupusei individualităţi, precum şi al fericirii, iubirii, liniştii, libertăţii, nelimitării şi eternităţii. A apărut ca urmare a discuţiilor purtate cu alţi căutători ai Adevărului, care nu pot participa la un program intensiv de 6 zile din diferite motive, dar care doresc să îşi cunoască Sinele şi să se elibereze de limitările experienţelor de zi cu zi şi de suferinţa aferentă lor.

În ce constă acest program şi cum se va derula?

Cei care se înscriu în acest program vor primi lunar câte patru sau cinci exerciţii în format audio (câte unul pentru fiecare săptămână a lunii), pe parcursul unui an (52 de săptămâni-52 de exerciţii). Exerciţiile trebuie să fie ascultate în anumite condiţii , pentru ca să fie cât mai eficiente. Aceste condiţii (care se vor comunica la începutul fiecărui exercițiu şi ori de câte ori este necesar) se referă la mediul şi momentele în care trebuie făcute, neimplicând nimic special, decât dorinţa de eliberare, perseverenţă şi seriozitate. De asemenea, acest program nu mai implică deplasarea într-o anume locaţie unde se vor efectua exerciţiile. Eventualele îndoieli, nelămuriri, etc. se vor aborda operativ prin telefon sau e-mail, fiind asigurată asistenţa pe parcursul întregului program.

Noua abordare a acestui program constă în posibilitatea purtării unor discuții directe prin „SKYPE” sau „WHATSAPP”, pentru o îndrumare directă și eficientă. Condițiile și modul de desfășurare al acestor discuții li se vor comunica celor interesați odată cu condițiile pentru înscriere.

Înscrierile în program se pot face pe adresa de e-mail:  non.dualitate@yahoo.ro  de la secţiunea „CONTACT” din meniul site-ului. Tot prin e-mail puteți afla toate amănuntele și detaliile care vă interesează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s